MERKEZIMIZ MOBIL UYGULAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI OBDİM EASO COM

MERKEZIMIZ MOBIL UYGULAMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
OBDİM EASO COM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezini daha ulaşılabilir bir düzeye getirmek amacıyla başlatılan mobil uygulama çalışması tamamlandı.

Proje, Bilgisayar Mühendisliğinden Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇETİNER ve Merkez Müdürü Prof.Dr. Taner BAYRAKTAROĞLU danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği bölümü 4. sınıf öğrencisi Alperen AYDIN tarafından geliştirildi.

Konuyla ilgili BAYRAKTAROĞLU şunları söyledi: “Ünverstemize ve Merkezimize Merkezimizi topluma hizmette daha ulaşılabilir bir düzeye getirmek amacıyla mobil uygulama projesini tamamladık. Projede Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle hem Android hemde iOS işletim sistemlerinde çalışabilecek bir mobil uygulama geliştirildi. Bu uygulama sayesinde Merkez faaliyetlerine ve bilgilerine mobil cihazlardan da erişilebilir olacaktır. Uygulamada başta bir slayt alanı ve peşinden duyurular, haberler ve etkinliklerin verildiği bir anasayfaya ulaşılacaktır. Devamında sık sorulan sorular ve cevaplarının listelendiği SSS bölmesi, randevu alma ekranı, Merkez hakkında arama, iletişim ve sosyal medya bilgileri, araştırmalara erişim, dil seçeneği ve hakkımızda bilgilere ulaşılabilir. Merkez faaliyetleri ile ileride eklenecek aplikasyonlar topluma ve halkımıza hizmeti kaliteli ve ulaşılabilir düzeye çıkarmayı başaracağız. Merkez faaliyetlerini sürdürmede destekleri için Rektörümüz Prof.Dr.İsmail Hakkı ÖZÖLÇER’e, proje ürününü ortaya çıkaran Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇETİNER ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dördüncü Sınıf öğrencisi Alperen AYDIN’a teşekkür ederim. Uygulamayı kullanacak herkese ayrıca teşekkür ederim.”