Haftalık Ayak Sağlığı Ve Yara Bakım Konseyimiz Toplandı Ve Podoloji Yüksek Lisans Seminerleri Tamamlandı.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Onkoloji Merkezi Zemin Kat Toplantı Salonunda yatan hastaların ayak sağlığı ve yara bakımı açısından değerlendirildiği haftalık podoloji konseyi 11.06.2019 günü yapıldı.

Konseye Tıp Fakültemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalından Prof.Dr.Taner BAYRAKTAROĞLU, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalından Doç.Dr.Ercan ŞAHİN, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalından Dr.Öğrt.Üyesi Burçin ACUNER, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalından Dr.Öğrt.Üyesi Emre HORÖZ, araştırma görevlileri, Tıp Fakültesi Dönem 6 İntern Doktorları ile Podoloji Yüksek Lisans Öğrencileri katıldı.
Konsey sonrasında Podoloji Yüksek Lisans Öğrencilerinden Ulaş AR tarafından Periferik Damar Hastalıklarına yaklaşım, Safa ÖZBAKIR tarafından Geriatride Ayak Sağlığı konulu seminer sunumları yapıldı.

Soru-cevaplar ve katkılarla haftalık toplantı tamamlandı.

13.06.2019