Haftalık Podoloji Konseyi ve Semineri

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Onkoloji Zemin Kat Toplantı Salonunda haftalık Ayak Sağlığı ve Yara Bakımı Konseyi ile Podoloji Semineri yapıldı. Konseye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Taner BAYRAKTAROĞLU, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Anabilim Dalı Dr.Öğretim Üyesi Burçin ACUNER, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Dr.Öğretim Üyesi Emre HORÖZ, Araştırma Görevlileri-Tıpta Uzmanlık EğitimiÖğrencileri, İntern Doktorlar, Podoloji Yüksek Lisans öğrencileri, Podoloji Önlisans öğrencileri katıldı. Haftalık konsey hastalarının muayeneleri, klinik değerlendirmeleri sonrası tedavileri düzenlendi. Devamında Dr.Öğrt.Üyesi Burçin ACUNER danışmanlığında Podoloji Yüksek Lisansı Öğrencilerinden Safa ÖZBAKIR tarafından "Yara Bakımı" semineri verildi. Seminer konusuyla ilgili tartışma, değerlendirmeler, soru-cevaplar sonrası toplantı başarılı bir şekilde tamamlandı.