ÜNİVERSİTEMİZ OBEZİTE VE DİYABET UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN “TÜRKİYE DİYABET VE OBEZİTE DERGİSİ / TURKISH JOURNAL OF DİABETES AND OBESİTY” DERGİMİZİN İKİNCİ SAYISI YAYINLANDI

Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yayınlanmakta olan Türkiye Diyabet ve Obezite Dergisi / Turkish Journal of Diabetes and Obesity,  dergisinin ikinci sayısı   “Ağustos 2017 sayısı” yayımlanmıştır.

Dergimizin bu sayısında 3 özgün araştırma, 3 olgu sunumları, 3 derleme makale biçiminde çalışmalar bulunmaktadır. İkinci sayı için http://turkjod.beun.edu.tr/adresindeki  açık dergi sistemi üzerinden ayrıntılı bilgilere ulaşılmaktadır.

Türkiye Diyabet ve Obezite Dergisi Türkiye’de ve yurtdışında hızla temel, klinik ve deneysel nitelikli araştırma çalışmalarını ulusal ve uluslararası bilim ortamına sunarak paylaşmak ve sürekli bir eğitim platformu oluşturarak bilimsel ve sosyal iletişimin sağlanmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e, her aşamasında emeği geçenlere, dergi kurullarımıza, bilimsel yayınlarını gönderen bilim insanlarına ve yayınları değerlendirmedeki katkılarıyla hakemlere içten teşekkürlerimizi iletmek ve aynı zamanda sonraki sayılarımızda katkılarını esirgemeyecek ve güncel yayınlarıyla dergimize ve bilim dünyasına katkıda bulunacak bilim insanlarına Aralık 2017 sayımıza çağrıda bulunmak isteriz.

Prof.Dr.Taner BAYRAKTAROĞLU

Baş Editör